Projectmanager Coaching

De (project)organisatie is vaak een spiegel van jezelf

Heb je een project met uitdagingen en zoek je iemand die snel tot de kern kan doordringen? Wil je gedurende een project coaching door een peer-projectmanager? Het is belangrijk voor projectmanagers om te reflecteren. Ik heb regelmatig coaching gesprekken met ervaren en minder ervaren projectmanagers en ik weet hen te inspireren.

 

Ik sluit aan bij jouw behoefte en ontwikkeling. Aan de hand van actuele zorgen of knelpunten in of rond jouw project zijn we in gesprek. Jij brengt actuele onderwerpen in. Door hierover door te praten komen we op onderwerpen die van belang zijn om vooruitgang te boeken. Door deze on-the-job aanpak houden we de coaching praktisch en voor jou direct toepasbaar. Met de concrete handvatten die je opdoet, kun je tenslotte direct oefenen. In de volgende sessie bespreken we hoe het heeft uitgepakt en welke inzichten je hebt gekregen.

 

Met een intakegesprek stel ik een coaching- of trainingstraject op maat voor jou samen. Voorbeelden van onderwerpen zijn; vraagstukken rond de opdrachtgever, wrijving in het projectteam, discussie over de project-governance, gebrek aan overzicht, zorgen over de voortgang, onzekerheid van de projectmanager enz. enz.

De (project) organisatie is vaak een spiegel van jezelf

Wat levert werken met mij op:

  • Een vertrouwelijke setting, rust en inzicht
  • Een ander perspectief op (project)zaken
  • De vinger op de zere plek
  • Inzicht in zaken die aandacht behoeven
  • Aanreiken van tools, methodieken en/of systemen
  • Kennis en/of relevante boeken of artikelen