Project Management Coaching

De meeste projecten gaan niet mis op inhoudelijke problemen, maar is het juist de inrichting van het project die tot allerlei problemen leidt. Door jarenlange ervaring ga je inzien wat de oorzaken zijn van die problemen, waardoor je niet de symptomen gaat aanpakken, maar veel meer op onderzoek uitgaat naar de echte oorzaken. Als Director Project Excellence heb ik jarenlang projectmanagers bijgestaan in het signaleren en analyseren van project problemen. Door elke maand op basis van een health check rapport problemen te signaleren die het team nog niet zag, ontwikkel je hiervoor sensoren die je kunt gebruiken om projectmanagers te helpen. Veel projectmanagers kwamen naar me toe om een mee te kijken of denken en door op een prettige manier projectmanagers te coaching ben ik hierin veel plezier gaan ontwikkelen.

 

Daarnaast heb ik veel trainingen gegeven over projectmanagement of onderdelen van het vak. Ik vind het leuk om een groep projectmanagers en/of lijnmanagers te trainen in projectmanagement vaardigheden. Deze trainingen hebben vaak interactieve onderdelen, zijn gericht op zowel de control als de zachte kant van projectmanagement, waarbij het creëren van effectieve teams mijn favoriete onderwerp is. Uiteraard is de samenstelling van de training afhankelijk van jouw behoefte.

Heb je een project met uitdagingen en zoek je iemand die snel tot de kern kan doordringen? Of wil je gedurende een project coaching door een peer projectmanager? Neem dan gerust contact met mij op. 

 

Ik vind het erg leuk om jou succesvol te maken. Uiteraard kun je ook contact met mij opnemen voor trainingen. Middels een intakegesprek gaan we vervolgens op maat een training samenstellen, die aansluit bij de behoefte van de groep.